X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Nastase, despre funcția de ministru: „Mi-am luat această cruce în spate”

14 dec. 2021,, 08:30   Politică
3327 1

Fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a scos la iveală cîteva detalii despre discuțiile purtate în 2019 privind ocuparea funcției de ministru al Afacerilor Interne, transmite noi.md cu referire la știri.

„Eu nu aș fi vrut să mă duc la niciun minister. Dar m-am dus, pentru că am avut o înțelegere cu doamna președintă atunci și cineva trebuia să ocupe acel loc. Nu avea cine să-l ocupe, nimeni nu-și asuma această responsabilitate ca să fie acceptat și de colegii mei și mi-am luat această cruce în spate.

Dar „șerpii mari” erau la Ministerul de Interne: Direcția 5, de acolo trebuiau scoși. Acolo au fost inițiate dosare importante cu interceptările, acolo au fost deconspirați cei care au dus turcii de aici, de acolo a pornit dosarul uzurpării puterii în stat, care aștept… dacă nu s-a ocupat Stoianoglo de el, să se ocupe cei care vin”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul TV8.

Amintim că Andrei Năstase a fost ministru al Afacerilor Interne al Republicii Moldova în Guvernul Maia Sandu, în perioada 8 iunie – 14 noiembrie, Guvern condus de Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?