Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase, despre candidatura potrivită la alegerile locale

28 iul. 2019,, 14:00   Politică
3150 1

Ministrul de interne, președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, lasă să se înțeleagă că el ar putea candida la alegerile locale din toamnă pentru fotoliul de primar al Chișinăului.

La întrebarea cine este cel mai potrivit candidat, Andrei Năstase a spus că „cel mai important răspuns l-au dat locuitorii Capitalei și ai centurii sale de aur, suburbiile, prin votul dat la scrutinul de anul trecut”.

„Ca cetățean și lider al Platformei Demnitate și Adevăr îmi propun să avem o capitală bine administrată, de care cetățenii să fie mîndri – cu străzi curate, cu parcuri îngrijite, cu servicii publice de calitate, cu mijloace de transport moderne și sigure. Eu lucrez pentru ca aceste lucruri să se producă de pe orice poziție mă aflu, astăzi și că ministru al afacerilor interne. Contează însă mai puțin persoana care va implementa aceste deziderate ale oamenilor. În ceea ce privește candidatura potrivită la funcția de primar, cred că cel mai important răspuns l-au dat locuitorii Capitalei și ai centurii sale de aur, suburbiile, prin votul dat la scrutinul de anul trecut, vot furat de Plahotniuc prin deciziile justiției sale nedreapte pe care le-am reclamat la instituțiile internaționale, inclusiv la CEDO”, a declarat Andrei Năstase într-un interviu pentru Tribuna.

Alegerile locale anticipate din capitală au fost anulate de prima instanță de judecată motivîndu-și decizia prin faptul că Andrei Năstase, cel care a cîștigat scrutinul, ar fi făcut agitație electorală în ziua scrutinului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?