Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Năstase, despre actuala criză politică: „Un fel de Tom și Jerry”

26 feb. 2021,, 14:00   Politică
3191 2

Se pare că actuala criză politică totuși nu-i nimic altceva decît un Joc, circ, sau un fel de Tom și Jerry. Asta s-a lăsat să se înțeleagă liderul PPDA, Andrei Năstase, abordînd acest subiect în cadrul unei emisiuni de la N4.

„Criza sanitară nu este artificială, criza economică nu e artificială, și nici asta nu e atît de artificială. Am auzit și eu acest lucru (n. r. că criza politică ar fi artificială), acest ping-pong sau un fel de Tom și Jerry între unii și alții. Dacă este adevărat, atunci este grav. Pentru că acest joc, acest cric, acest spectacol se face pe contul cetățenilor, pe banii cetățenilor, pe sănătatea cetățenilor”, declară Năstase.

Liderul PPDA spune că ceea ce se întîmplă la moment în R. Moldova este trist, iar politicienii ar trebui să se grăbească să găsească soluții.

„În loc politicienii să găsească soluții, să găsească calea către compromis, există forțe care ostilizează lucrurile și o fac de-o manieră rușinoasă. Să nu ții cont de ce se petrece în țară și în regiune, că niciun vaccin încă nu a fost administrat în R. Moldova, în timp ce țara vecină, Romînia, este în top 3 la vaccinare, și Ucraina a început vaccinarea... Lucrurile sînt foarte grave și e nedrept față de populația R. Moldova, e nedrept pentru țara asta care a fost supusă, de-a lungul timpului, la tot felul de experimente și în continuare rămînem un poligon al unor forțe interne, s-ar putea și externe, și asta nu e bine”, a adăugat Andrei Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?