Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Năstase, deschis pentru o funcție în echipa Maiei Sandu

15 noi. 2022,, 07:43   Politică
3396 0

Ex-președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, spune că este deschis pentru ocuparea unei funcției în echipa președintei Maiei Sandu, dacă i s-ar propune. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Новая неделя”, de la TV8.

„După ce Maia Sandu a devenit președintă i-am spus că sînt la dispoziția dumneaei. Dar se pare că îi încurc”, a menționat Andrei Năstase.

Totodată, fiind întrebat dacă rămîne în Platformei DA, fostul președinte al formațiunii a menționat că va fi simplu membru, dar nu se mai implică în managementul Platformei.

„Sînt fondatorul Platformei DA. Eu rămîn numai membru al formațiunii, dar nu mă mai implic în managementul Platformei. Ce ține de candidarea la funcția de primar sau președinte în numele formațiunii, toate deciziile le ia conducerea Platformei. Eu sînt un om liber în această societate”, a spus Andrei Năstase.

În cadrul emisiunii, Năstase a vorbit despre mișcarea civică și juridică de rezistență populară, despre care el a anunțat anterior.


„Este o mișcare civică. Nu este o asociație formală. Toți cei care doresc să scape de actuala Guvernare se pot alătura acestei mișcări”, a subliniat acesta.

4
3
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?