X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Năstase: Curtea Constituțională prin hotărîrea sa ne-a făcut cîștigători pe toți

24 feb. 2021,, 12:59   Politică
3487 7

Platforma DA își asumă misiunea de a găsi soluții, de a scoate țara din criza generalizată în care se află și de a organiza exemplar viitoarele alegeri parlamentare.

Declarația a fost făcută de liderul platformei DA, Andrei Năstase, în contextul deciziei de ieri a Curții Constituționale, prin care decretul Maiei Sandu a fost declarat neconstitițional.

Politicianul este de părere că Curtea Constituțională prin Hotărîrea ei fermă "ne-a făcut cîștigatori pe toti și pe fiecare dintre noi în parte".

„Este foarte posibil ca unii să nu înțeleagă acest lucru în această perioadă atît de dificilă din punct de vedere sanitar, social, economic și politic”, se arată în declarația lui Năstase.

Liderul Platformei DA a mai subliniat că politicieni responsabili sînt cei care găsesc soluții în favoarea oamenilor, fără a se abate de la litera și spiritul legii.


„Cine gîndește astăzi că pentru a trăi mai bine este suficient să-i înlocuim doar pe "ai lor" cu "ai noștri", fără să ne asumăm schimbarea esențială a principiilor care ne guvernează societatea, la nivelul abordărilor publice și politice, se află într-o temporară, dar gravă eroare.

Pentru că politicieni responsabili sînt doar cei care știu cum și reusesc să găsească soluții în favoarea oamenilor, fără a se abate de la litera și spiritul legilor și fără a compromite, prin abordările, deciziile și activitatea lor idealul național, democrația, statul de drept și dreptul poporului la un viitor mai bun”, a mai declarat liderul platformei DA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?