X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Năstase: Chirtoacă s-a supărat pentru că ACUM nu i-a dat șansa să-și salveze cariera

26 dec. 2018,, 18:11   Politică
3810 4

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, crede că președintele liberalilor, Dorin Chirtoacă, s-ar fi „supărat”, pentru că Blocul „ACUM” nu i-a oferit șansa să-și salveze cariera politică”, scrie ziarulnational.md.

„Unii, în aceste zile, sînt foarte supărați! Doar unii, nu neapărat toți, așa cum doresc acești „unii” să se înțeleagă! Cînd două modele extrem de diferite de a face politică intră în coliziune, există varianta în care acestea să nu poată funcționa unul alături de celălalt! (...) ACUM nu are niciun fel de legătură cu vechile și dăunătoarele reguli ale politicii din Republica Moldova", a declarat Năstase.

Amintim că, în urma mai multor schimb de replici între președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă și liderii blocului ACUM, liberalii au anunțat convocarea şedinţei Biroului Politic al partidului unde se va decide cum va merge PL în alegeri, de unii singuri sau să insiste să fie alături de ACUM. După cum spune liderul PL, aceștia au fost excluși din competiția internă a ACUM, fără a fi anunțați și fără a fi participat la ședința comisiei de meritocrație, care urma să decidă cine și pe ce circumscripție va candida.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?