X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Nastase cere lui Sandu să se retragă din cursa electorală

13 oct. 2020,, 12:15   Politică
5166 8

Candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase, îi sugerează președintei PAS, Maia Sandu, să se retragă din cursa pentru fotoliul de președinte în favoarea lui.

Năstase amintește că la precedentul scrutin prezidențial, în 2016, el s-a retras în favoarea lui Sandu. „Mai este timp pînă la data de 15 octombrie”, susține politicianul.

„Era foarte bine dacă și în această campanie, la fel ca și în 2016, ne-am fi susținut reciproc, am fi mers cu un singur candidat, așa cum am stabilit de comun acord în iunie 2019 că voi fi susținut de doamna Sandu, dar mai este timp pînă la data de 15 octombrie. Bine, se poate și mai tîrziu, dar zic că dacă eu am făcut-o pe 15 octombrie și m-am retras și am susținut-o pe doamna Sandu, de ce n-ar face-o și ea anul acesta?”, a declarat Andrei Năstase la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

Amintim că la mijlocul lunii octombrie 2016 Andrei Năstase s-a retras oficial din campania pentru prezidențiale în favoarea contracandidatei sale Maia Sandu. Atunci Năstase a numit-o pe Sandu „reprezentanta antisistem a poporului”.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc la 1 noiembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?