X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Năstase anunță crearea unei Mișcări Civice de Rezistență Populară

31 oct. 2022,, 15:15   Politică
3613 0

Fostul lider al Platformei DA, Andrei Năstase, a anunțat lansarea unei mișcări de rezistență populară. Anunțul a fost făcut de Năstase în cadrul unei conferințe de presă.

Anunț public că, în calitate de avocat și apărătorul drepturilor omului lansez de astăzi o acțiune de coagulare a tuturor resurselor disponibile de pe teritoriul Republicii Moldova pentru realizarea unei mișcări civice și juridice de rezistență populară împotriva acestei guvernări incompetente, manipulatorii și mincinoase, dar și împotriva forțelor oligarhice care vor să revină la putere”, a declarat Năstase.

Totodată, consilierul municipal din cadrul CMC „amenință” guvernarea PAS că „el va fi cel mai mare contestatar al lor”.

„Anunț această guvernare că, începînd de astăzi are în mine cel mai mare contestatar. Mai mare decît preferații voștri, Șor, Dodon, Plahotniuc, Cavcaliuc și muți alții. Mai mare și puternic, dar și mult mai important – legitim. Eu mă bat și mă voi bate mai departe pentru valori și principii, pentru drepturi și libertăți colective”, a mai spus Năstase.

Politicianul mai acuză guvernarea PAS că, „nu au nimic comun cu ceea ce-și doresc oamenii – dreptatea și statul de drept”.


Precizăm că, Andrei Năstase a susținut conferința de presă de la sediul Platformei DA, însă fără însemnele și drapelul partidului pe fundal, motiv, care ar demonstra că ar exista anumite divergențe la nivel de formațiune și Năstase.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?