X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Năstase: „Am fost și rămînem mereu alături de veterani”

4 iun. 2020,, 17:09   Politică
2111 1

În cadrul conferinței de presă de astăzi pe problemele veteranilor, liderul platformei DA, Andrei Năstase, a spus că aceștia „sînt cei mai îndreptățiți să vorbească despre steag, ca simbol al unității poporului”.

Andrei Năstase i-a îndemnat pe veterani să nu se lase dezbinați de nimeni, să se adune toți sub un singur steag, în jurul unui proiect comun, doar așa vor fi cu adevărat puternici.

„Am fost și rămînem mereu alături de veterani. Onoarea militară nu poate fi tranzacționată, dar trebuie obligatoriu recompensată de către stat. În 92, tinerii de atunci, veteranii de azi au apărat statul și independența sa, și tot din 92 încoace, statul îi nedreptățește Orice națiune și-a onorat veteranii săi, si statul RM trebuie sa faca acest lucru, la fel cum o face o lume întreagă. Așa cum au fost uniți și solidari în fața morții, veteranii noștri pot fi uniți și solidari și în fața vieții din ce în ce mai grea din RM, în fața provocărilor pe care societatea noastră ni le oferă zilnic tururor!”, a declarat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?