Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Năstase: Am cel puțin 10 demisii pe masa mea în acest moment

28 iun. 2019,, 09:30   Politică
4384 0

„În momentul de față, am pe masa mea cel puțin 10 demisii [...] Încetul cu încetul acest sistem a început să se purifice”. Aceasta este declarația vice-premierului și ministrului de Interne, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

„Au trecut 12 zile. În momentul de față, am pe masa mea cel puțin 10 demisii. Sistemul s-a opus și încă se opune. Astăzi, după o ședință pe care am avut-o la Direcția Poliției, șeful Direcției Poliției municipale și-a dat demisia. A înțeles mesajul”, a spus ministrul de Interne.

Întrebat cine a mai depus cerere de demisie din cadrul ministerului, Andrei Năstase a evitat să ofere mai multe detalii, menționînd că va anunța acest lucru luni, în cadrul unei conferințe de presă.

„După ce mă clarific pînă la capăt cu privire la mai multe lucruri care se produc în cadrul Ministerului de Interne și în structurile subordonate. Astăzi pot să vă spun că încetul cu încetul acest sistem a început să se purifice. Am apelat la alte mijloace decît cele pe care le așteptau bandiții de pînă acum. Am apelat la mijloace civilizate, pentru că știu bine cît de mari sînt riscurile.

Noi am depășit o situație foarte și foarte gravă. Știți foarte bine că pînă în momentul de 14 iunie era un risc enorm ca țara noatră să fie supusă iarăși unei terori ca celei din 7 aprilie.


Am depășit această situație și nu avem dreptul să facem greșeli. Iată de ce am ales această cale a reformării `de jos în sus”, a conchis Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?