COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Năstase a discutat cu agenții FBI despre locul aflării lui Plahotniuc

Năstase a discutat cu agenții FBI despre locul aflării lui Plahotniuc

Ministrul Afacerilor Interne, care s-a întors ieri dintr-o deplasare de serviciu din Statele Unite ale Americii, a discutat cu mai mulți înalți funcționari ai Biroului Federal de Investigații (FBI) despre locul aflării fostului lider al democraților Vladimir Plahotniuc.

Năstase evită să spună dacă acesta se află în SUA, așa cum se vehicula pînă acum în presă.

„Atît timp cît acest individ nu este anunțat în căutare, nu vreau să-i încalc niciun drept. Nu vreau să divulg. Nu vreau și nici nu pot”, a declarat Năstase în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.


Politicianul nu a putut dezvălui nici numele reprezentanților FBI cu care s-ar fi întîlnit, dar afirmă că le-a cerut acestora ajutorul și pentru investigarea fraudei bancare și a cazurilor de spălare de bani prin intermediul instanțelor de judecată din R. Moldova – renumitul laundromat rusesc.

Cît despre căutările lui Ilan Șor, Andrei Năstase spune că se întreprind toate măsurile pentru ca acesta să fie identificat și în momentul în care va fi reținut pe teritoriul Israelului autoritățile noastre vor solicita extrădarea sa în R. Moldova.

Ilan Șor deține și cetățenia statului Israel, dar potrivit legislației Israelului, statul nu își extrădează propriii cetățeni.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load