X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Nagacevschi explică de ce nu vine la şedinţele CSM

5 dec. 2019,, 11:00   Politică
4565 0

Fadei Nagacevschi califică acuzaţiile Olesei Stamate precum că acesta sabotează intenţionat şedinţele CSM ca fiind speculaţii.

Ministrul Justiţiei dă vina pe programul său foarte încărcat şi spune că permanent intervin schimbări în agenda sa de lucru care nu-i permit să ajungă la şedinţe.

„Eu am intrat în exerciţiul funcţiei la data de 15 noiembrie. Şi pînă astăzi eu lucrez, figurat vorbind, în condiţii de război. Permanet intervin anumite situaţii care nu-mi permit să mă deplasez la anumite acţiuni”, a declarat acesta în platoul emisiunii Punctul pe AZI, transmite Noi.md cu referire la Tvr.md.

Mai mult, Nagacevschi spune că nu este rudă cu judecătorul Oleg Sternioală şi l-a văzut o singură dată.

„Din informaţiile pe care le am eu, Sternioală a depus deja cerere de demisie din funcţia de judecător”, a mai adăugat ministrul Justiţiei.


Amintim că Oleg Sternioală a fost reţinut, pe 4 noiembrie, pentru 72 de ore, fiind acuzat de spălare de bani în proporţii deosebit de mari şi îmbogăţire ilicită.

Două zile mai tîrziu, acesta a fost pus în libertate de către judecătorii de la Judecătoria Ciocana. Procurorii au cerut 30 de zile de arest în izolator dar judecătorii nu au fost de acord.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?