X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Muravschi: Resursa care începe să funcționeze într-o criză este unitatea națiunii

9 noi. 2022,, 16:13   Politică
2291 1

„Acum avem nevoie de tehnocrați”, a declarat Alexandru Muravschi, expert în domeniul economiei, în emisiunea „ Главный вопрос c Юлией Федоровой ”, transmite Noi.md.

Muravschi îndeamnă guvernul să se pregătească pentru iarnă și să își unească forțele cu alte partide:

"Singura șansă de a intra mai normal în sezonul de iarnă este guvernul. Trebuie să folosim și să profităm la maximum de resursa care începe să funcționeze într-o situație de criză – aceasta este consolidarea și unitatea națiunii.

Trebuie să se așeze la masa de negocieri cu opoziția, cu toată lumea, pentru a forma un fel de guvern de coaliție. Avem nevoie de tehnocrați acum.

Pînă în luna mai ar trebui să existe un guvern tehnocrat care să aibă împuterniciri speciale. Dacă facem asta, atunci vom rezolva problemele. Da, va fi gaz scump, va fi electricitate scumpă, dar guvernul va putea rapid să remodeleze bugetul și să transfere fonduri. Vom economisi astăzi, după cum se spune, pe seama „satelor europene”, pentru că ce rost are să punem un sistem de alimentare cu apă dacă nu există lumină, iar pompele nu vor avea cu ce pompa apa”, a spus expertul.

8
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?