X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Muravschi - despre miliardul furat: „Foarte puțin va putea fi recuperat, picături”

22 aug. 2021,, 15:30   Politică
2948 18

Alexandru Muravschi crede că actualei guvernări îi rămîne să pretinde că investighează furtul miliardului, să arate că există o mișcare reală, să iasă cu rapoarte zgomotoase, adică să creeze un dosar de rezonanță și să închidă pe cineva în închisoare. Opinia a fost exprimată în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” alături de Iulia Fiodorova de la NTV.

Economistul Alexandru Muravschi se arată sceptic în ceea ce privește capacitatea noii guvernări de a recupera miliardul furat. Expertul crede că autoritățile vorbesc mult despre lupta împotriva corupției, dar adevăratul obiectiv este să facă un spectacol.

„Pînă acum, noua guvernare continuă să vorbească doar despre lupta împotriva corupției, despre nicio altă direcție, nici despre pensii. Recuperarea banilor? Sînt foarte sceptic în legătură cu acest lucru. Au trecut deja 7 ani. Foarte puțin va putea fi recuperat, picături. Îi rămîne să pretindă că investighează furtul miliardului, să arate că există o mișcare reală, să iasă cu rapoarte zgomotoase și, cel mai important, să creeze un dosar de rezonantă, să închidă pe cineva. Nu contează dacă este corect sau greșit. După 3-4 ani, acestea pot fi justificate. Astfel de rezultate sînt importante. Important este să existe o persoană care va face acest lucru”, spune Muravschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?