COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Motivul pentru care Sandu a votat pentru transferul aeroportului și pentru "miliard" în 2013-2015

18 iun. 10:35   Politică
2923 14

Actuala președintă a țării, Maia Sandu, este responsabilă de "furtul miliarului" din băncile Moldovei și predarea Aeroportului Chișinău lui Ilan Șor, iar motivația ei nu este clară nici în prezent.

Despre acest lucru a declarat omul de afaceri Veaceslav Platon în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv", relatează Noi.md.

El a amintit că, în calitate de ministru al Educației, Maia Sandu, în cadrul fostelor guverne, a votat la ședințe pentru acordarea garanțiilor de stat celor trei bănci și concesionarea Aeroportului din Chișinău.

"Am o întrebare către Maia Sandu: a votat atunci pentru bani sau din prostie? Aceasta este o întrebare la care încă nu pot obține un răspuns. Atunci ea a votat și pentru predarea Aeroportului Chișinău lui Ilan Șor, deși bașcanul de atunci al Găgăuziei, Mihail Formuzal, a strigat la ședință că acest lucru nu trebuie făcut în niciun caz", a spus Veaceslav Platon.

"Există videoclipuri relevante. Și dacă susținătorii Maiei Sandu spun altfel, ei trebuie aduși aici, lasă-i să vorbească, iar noi le vom arăta imediat videoclipul și toată lumea se va convinge că ei mint. Ei mereu mint poporul. Ei în general nu stimează acești oameni, îi disprețuiesc", a spus omul de afaceri, care a fost achitat în dosarul fraudei bancare.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


[No canvas support]
  • Votat 0
🔽🔽