X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Moțiunea asupra activității lui Voicu, respinsă din lipsă de cvorum

7 dec. 2020,, 10:09   Politică
5538 5

Ședința de astăzi a Parlamentului, la care urma să fie examinată moțiunea simplă asupra activității ministrului de Interne, Pavel Voicu, nu a avut loc din lipsă de cvorum, informează Noi.md.

La ședință nu s-au prezentat suficienți deputați pentru a organiza dezbaterile pe marginea moțiunii simple. Au lipsit deputații PSRM, ai Partidului Șor și ai grupului Pentru Moldova.

„Sînt nevoită să constat lipsa cvorumului. Moțiunea este eșuată, conform deciziei anterioare a Curții Constituționale. Vă mulțumesc celor care ați venit. Dle ministru, și dvs vă mulțumesc. Nu putem să începem ședința”, a menționat spicherul Zinaida Greceanîi.

Moțiunea asupra activității ministrului de Interne, Pavel Voicu, a fost depusă la 19 noiembrie de către platforma DA și PAS. Voicu a fost învinuit de „tolerarea grupărilor paramilitare din stînga Nistrului”, pornind de la cazurile de răpire a cetățenilor moldoveni de către aceste structuri. Inițiatorii moțiunii au făcut referire și la nivelul înalt de corupție din cadrul MAI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?