COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Momente de dor în Parlamentul R.Moldova

7 oct. 13:28   Politică
3327 0

60 de deputații au votat astăzi pentru proiectul de hotărîre privind demisia lui Igor Talmazan, deputat PAS, numit șef la vamă. Deputata Olesea Stamate a menționat că „o să le fie dor” de acesta. În replică, președintele Parlamentului, a menționat că „și lui.. și nouă de dînsul”.

„Îi dorim succes domnului Talmazan în noua ipostază și sigur așteptăm următorul coleg în ordinea procedurii. Îl lăsăm să meargă la vamă”, a spus Grosu.

Deputatul PAS, Igor Talmazan, a fost numit șef al Serviciului Vamal la începutul lunii septembrie, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Igor Talmazan este specializat în Drept Public, fiind avocat de profesie. Anterior a activat ca șef al cabinetului președintelui fracțiunii parlamentare. În urma scrutinului din 11 iulie 2021, a ajuns deputat. Pe parcursul anului 2019, a activat în calitate de șef al Corpului de Control al Prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu. Anterior, a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X