Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Momente de dor în Parlamentul R.Moldova

7 oct. 2021,, 13:28   Politică
4443 0

60 de deputații au votat astăzi pentru proiectul de hotărîre privind demisia lui Igor Talmazan, deputat PAS, numit șef la vamă. Deputata Olesea Stamate a menționat că „o să le fie dor” de acesta. În replică, președintele Parlamentului, a menționat că „și lui.. și nouă de dînsul”.

„Îi dorim succes domnului Talmazan în noua ipostază și sigur așteptăm următorul coleg în ordinea procedurii. Îl lăsăm să meargă la vamă”, a spus Grosu.

Deputatul PAS, Igor Talmazan, a fost numit șef al Serviciului Vamal la începutul lunii septembrie, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Igor Talmazan este specializat în Drept Public, fiind avocat de profesie. Anterior a activat ca șef al cabinetului președintelui fracțiunii parlamentare. În urma scrutinului din 11 iulie 2021, a ajuns deputat. Pe parcursul anului 2019, a activat în calitate de șef al Corpului de Control al Prim-ministrului Republicii Moldova, Maia Sandu. Anterior, a mai deținut funcții de șef al Inspectoratului Ecologic de Stat al Republicii Moldova și viceministru al Mediului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?