Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Mocanu, despre avizul Comisiei de la Veneția: „Un aviz mai dur nu a fost pînă acum”

17 dec. 2021,, 11:29   Politică
3581 2

Avizul Comisiei de la Veneția pe marginea modificărilor operate de PAS la Legea Procuraturii este unul distrugător, un aviz mai dur împotriva vreunei guvernări de la Chișinău nu a existat. De această părere este liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

Declarația a fost făcută de politician în cadrul emisiunii Puterea a patra.

Nu a existat un aviz mai dur decît acesta împotriva vreunei guvernări. Ei încă mai speră că această bombă juridică cu efect întîrziat nu va exploda politic, pentru că ei speră că lobby-ul prin care au acționat împotriva lui Stoianoglo va reuși să atenueze impactul pe care îl are acest aviz, a explicat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie mai afirmă că majorările de salarii pentru judecătorii Curții Constituționale reprezintă o mită deschisă, obraznică.

„Ei speră că salariul pe care l-au dat celor de la Curtea Constituțională îi va determina să nu adopte o decizie în favoarea lui Stoianoglo, pe sesizarea lui. Asta este o mită deschisă, obraznică făcută cu deosebit cinism ziua amiaza mare. Președintele țării minte la fel ca și toată presa care o susține. Ei mint cinic, dar cînd o să strige într-o bună zi cineva că «regele e gol», o să rămînă consteranați”, a adăugat Mocanu.


4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?