COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 604 909   INFECTAȚI 259 202(+154)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6255(+2)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2828
Puterea stiri: 6301
Coronavirus stiri: 7250

Mișcarea „Voievod” se declară împotriva participării la alegeri a partidelor unioniste

10 iun. 15:05   Politică
1694 8

Mișcarea Națională "Voievod" este categorică împotriva participării la alegeri a mișcărilor social-politice de orientare cotropitoare și antinațională precum Partidul Unității Naționale condus de O. Țîcu și Alianța pentru Unirea Românilor condusă de V. Bilețchi, se arată într-o declarație a organizației.

Membrii Mișăcrii subliniază că pentru atentarea la suveranitatea R.Moldova, astfel de formațiuni trebuie să răspundă în fața legii.

"Implicarea agenților străini, care deservesc exclusiv interesele străine în Republica Moldova, nu trebuie doar să nu fie admise în cursa electorală, ci trebuie să răspundă în fața legii pentru ilegalitățile comise prin atentarea la suveranitatea Moldovei, inclusiv să fie condamnați pentru trădare de patrie.

Sîntem siguri că funcția de Deputat în Parlamentul Republicii Moldova trebuie să fie ocupate de persoane de orientare patriotică, ce doresc consolidarea Moldovei ca stat suveran și independent, nu să folosească această funcție în scopuri meschine aservite intereselor din exterior", se arată în declarație semnată de Mișcarea "Voievod".

Membrii "Voievod" au chemat cetățenii să manifeste prudență maximă față de cei ce doresc să ocupe funcții publice în țară doar pentru a o distruge și vinde străinilor.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽