COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ministrul Finanțelor reacționează după moțiunea depusă de PDM

Ministrul Finanțelor reacționează după moțiunea depusă de PDM

„Eu sînt întotdeauna gata să dau raport în fața Parlamentului și a cetățenilor Republicii Moldova”, a declarant Ministrul Finanțelor, Natalia Gavrilița, drept răspuns la moțiunea de simplă depusă de PD, comunică Noi.md.

Gavrilița i-a acuzat pe deputații democrați că manipulează opinia publică, prezentînd informații false. În realitate, spune ea, fost guvernare a lăsat o gaură bugetară de 4 miliarde de lei, iar acum ministerul este nevoit să acționeze.

"La solicitarea Parlamentului, voi veni să explic care sînt schemele fostei guvernări pe care le-am aflat de cînd am venit la Ministerul Finanțelor – deci cum și-au băgat ei mîinile în buzunarele cetățenilor, și despre gaura bugetară de 4 miliarde de lei pe care ne-au lăsat-o moștenire. Voi explica motivele și argumentele care au dus la deciziile Ministerului Finanțelor pentru a soluționa această situație bugetară moștenită extrem de dificilă", a punctat Gavrilița.


Ministrul a precizat că în următoarele zile va discuta cu agenți economici, cît și cu membri ai societății civile, propunerile ce țin de politicile fiscale necesare pentru a asigura stabilitatea bugetului țării.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load