Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ministrul Finanțelor: Comportamentul lui Băsescu este rușinos

22 mai. 2019,, 10:10   Politică
6148 4

Ministrul Finanțelor, Ion Chicu, a criticat comportamentul fostului președinte al României, Traian Băsescu, care a adus ofense președintelui Igor Dodon.

Ministrul s-a arătat revoltat de atitudinea fostului demnitar român, menționînd că o asemenea abordare față de un șef de stat și față un popor întreg este inacceptabilă.

”E clar că dl Băsescu folosește acest limbaj în adresa unui președinte de țară, știind bine că aceasta-i poate aduce dividende politice. Indiferent de atitudinea pe care o are o parte a societății față de președintele R. Moldova, comportamentul ăsta bădăranesc, limbajul suburban și depășirea oricăror limite morale din partea ex-președintelui țării vecine este inacceptabil si denotă, cred eu, și atitudinea lui față de toți cetățenii țării noastre. Este o ofensă si e foarte regretabil că asemenea comportament este salutat de unii dintre noi. Nu cred ca dl Băsescu și-ar permite asemenea catalogări în adresa altor vecini (Ucraina sau Ungaria, de exemplu). Regretabil. Condamnabil. Rușinos”, a reacționat Ion Chicu pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?