AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 717

Ministru: Noi am luptat pentru finanțarea partidelor politice din bugetul de stat

11 ian. 21:25   Politică
1950 9

Doar pe parcursul anului trecut, din bugetul de stat, pentru finanțarea PAS au fost alocați în jur de 9 milioane de lei. Totodată, potrivit lui Andrei Spînu, doar printr-o astfel de finanțare poate fi făcută o politică curată.

”Noi am luptat, pentru finanțarea partidelor politice din bugetul de stat. Această luptă a tuturor care au fost a dus la situația în care nu putem să avem partide care pot să fie din surse neclare, astfel am scăpat de scheme, corupție și acum partidele pot să facă o politică cît de cît curată. Eu cred că această finanțare trebuie să rămînă. Aceasta le va permite partidelor politice să se consolideze, să își dezvolte infrastructurile și să devină o forță politică în stat”, a spus Spînu în cadrul emisiunii Putearea a Patra de la N4.

Potrivit ministrului infrastructurii, PAS este unul din puținele partide din Republica Moldova care a reușit pe parcursul anului trecut să adune peste 6000 de cotizații de partid.

”Noi vom continua să cerem în continuare donații de la populație, pentru că doar așa un partid se poate dezvolta. Cred că sîntem primul partid care a reușit să adune peste 6000 de cotizații de partid anul trecut. Avem mai multe tipuri de cotizații de membru, cea mai mică este de 10 lei pe an și cea mai mare este de 600 de lei pe an”, a spus Spînu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав