Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Miniştrii nu vor putea parcurge cu maşina de serviciu mai mult de 22.000 de kilometri anual

24 mai. 2018,, 15:22   Politică
3523 2

Normele de deservire cu transport de serviciu pentru diverse categorii de funcţionari publici au fost revăzute, transmite IPN cu referire la o decizie aprobată de Guvern.

Secretarul general al Guvernului, şeful Aparatului preşedintelui şi preşedinţii Curţii Constituţionale şi Curţii Supreme de Justiţie vor trebui să se încadreze în aceeaşi limită. Prim-ministrul şi vicepremierii vor avea dreptul să circule nelimitat cu maşinile de serviciu. Norma pentru directorii Serviciului Vamal şi Serviciului Fiscal va fi de 30 de mii de kilometri.

Cîte 28 de mii de kilometri pot parcurge cu maşinile de serviciu şefii oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat. Iar limita pentru secretarii generali adjuncţi ai Guvernului sau secretarii generali de stat ai ministerelor, consilierii prezidenţiali şi consilierii principali de stat ai prim-ministrului, şefului serviciului de presă al preşedintelui este de 20 de mii de kilometri. Ex-preşedinţii Republicii Moldova se vor deplasa cu maşinile de serviciul în limita a 12 mii de kilometri anual.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?