Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Miniștrii care spun că își fac meseria corect și nu cred că au de ce să fie demiși (VIDEO)

8 feb. 2020,, 15:45   Politică
2827 3

Miniștrii din Guvernul Chicu nu se tem de demisii. Sînt atît de încrezuți că-și fac meseria profesionist, încît nu se simt vizați de avertismentul premierului, care recent a dat de înțeles unii colegi ar putea să rămînă fără fotoliu.

Pavel Voicu, ministru al Afacerilor Interne: „-sînteți în listă? -Eu nu comentez ceea ce a spus domnul prim-ministrul. Eu nu știu. -Credeți că va faceți treaba bine, aveți motive să fiți demis? Îmi fac treaba bine și nu sînt motive la moment”.

Ion Perju, ministrul Agriculturii: „Activitățile pe care mi le-am propus merg bine. sînt rezultate sînt și problem în sectorul vast pe care îl administrez. Cum credeți cine e pe muchie de cuțit din cabinetul de miniștri? Nu cred că cineva este”.

Fadei Nagacevschi, ministrul Justiției: „Eu îmi văd de activitatea mea. Asta este cel mai important. Asta este cel mai important fiecare să-și faca treaba lui și să o facă în strictă conformitate cu legea. Vă faceți bine munca, cum credeți? Dar DVS cum considerați? Dar DVS cum considerați? Astept de la Dvs aprecieri. Sondajele arată că în justiție lucrurile nu merg prea bine”.

Zinaida Greceanîi a anunțat că spre sfîrșitul lunii februarie, Guvernul Chicu va veni în plenul Parlamentului, cu raportul de activitate pentru primele 100 de zile, transmite Noi.md cu referire la TV8.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?