Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ministerul rus de Externe, despre rezultatele întrevederii viceministrului cu delegația din R. Moldova

8 oct. 2021,, 08:09   Politică
3288 6

Relațiile comerciale moldo-ruse au revenit pe o traiectorie de creștere. Despre acest lucru a anunțat Ministerul rus de Externe după întrevederea între viceprim-ministrul pentru Reintegrare al Republicii Moldova, Vladislav Kulminski și viceministrul rus de Externe, Andrei Rudenko.

Potrivit comunicatului ministerului, părțile s-au pronunțat în favoarea "dezvoltării progresive a relațiilor bilaterale într-o manieră constructivă și reciproc avantajoasă în spiritul principiilor enunțate în Tratatul de prietenie și Cooperare ruso-moldovenesc din 2001", precum și au discutat despre starea actuală și perspectivele procesului de negocieri privind reglementarea transnistreană. Dar la ce etapă se află el acum și ce măsuri vor fi luate în continuare, comunicatul de presă nu se menționează.

Reamintim că în prezent la Moscova se află o delegație, în componența căreia, pe lîngă vicepremierul pentru Reintegrare, se află și Secretarul Ministerului de Externe, Vladimir Cuc și consilierul prezidențial în domeniul Politicii Externe, Cristina Gherasimov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?