X 
Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 945

Ministerul Justiției a înaintat mai multe cereri de extrădare în cazul lui Șor

25 mai. 13:55   Politică
1792

Ministerul Justiției spune că a înaintat mai multe cereri de extrădare în cazul lui Ilan Șor, acestea fiind examinate de instituțiile statului Israel. Declarațiile au fost făcute, astăzi, de către ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, în cadrul unui briefing de presă.

„Prima solicitare a fost expediată în luna martie 2020, următorul răspuns de calificare noi l-am expediat în luna august-septembrie 2021, deja cînd era Guvernul susținut de PAS. Și am mai trimis o solicitare în luna decembrie 2021. sîntem în așteptare să primim un răspuns de la instituțiile competențe ale statului Israel”, a declarat Litvinenco.

Totodată, ministrul Justiției a mai adăugat că în privința lui Vladimir Plahotniuc încă nu sînt informații oficiale despre locul aflării acestuia, scrie Noi.md cu referire la protv.md.

La sfîrșitul lunii aprilie, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a spus că fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, se află la moment în Ciprul de Nord, iar din motiv că această formațiune nu este cunoscută la nivel internațional, este dificil să monitorizeze acțiunile lui.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав