Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ministerul Justiției a înaintat mai multe cereri de extrădare în cazul lui Șor

25 mai. 2022,, 13:55   Politică
2700 0

Ministerul Justiției spune că a înaintat mai multe cereri de extrădare în cazul lui Ilan Șor, acestea fiind examinate de instituțiile statului Israel. Declarațiile au fost făcute, astăzi, de către ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, în cadrul unui briefing de presă.

„Prima solicitare a fost expediată în luna martie 2020, următorul răspuns de calificare noi l-am expediat în luna august-septembrie 2021, deja cînd era Guvernul susținut de PAS. Și am mai trimis o solicitare în luna decembrie 2021. sîntem în așteptare să primim un răspuns de la instituțiile competențe ale statului Israel”, a declarat Litvinenco.

Totodată, ministrul Justiției a mai adăugat că în privința lui Vladimir Plahotniuc încă nu sînt informații oficiale despre locul aflării acestuia, scrie Noi.md cu referire la protv.md.

La sfîrșitul lunii aprilie, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a spus că fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, se află la moment în Ciprul de Nord, iar din motiv că această formațiune nu este cunoscută la nivel internațional, este dificil să monitorizeze acțiunile lui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?