X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ministerul de externe despre recomandările Bulgariei: ”Este o practică obișnuită”

28 apr. 2022,, 19:10   Politică
3179 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu o reacție, după ce Bulgaria le-a cerut cetățenilor săi să părăsească de urgență R. Moldova și să evite călătoriile în țara noastră.

„Anunțul difuzat de către Centrul de criză al MAE bulgar face parte din protocolul de siguranță al acestei țări că urmare a înregistrării recente a incidentelor din regiunea transnistreană a țării noastre”, anunță MAEIE.

„În legătură cu ridicarea nivelului de alertă de către Ministerul Afacerilor Externe al Bulgariei, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene face următoarele precizări: anunțul difuzat de către Centrul de criză al MAE bulgar face parte din protocolul de siguranță al acestei țări că urmare a înregistrării recente a incidentelor din regiunea transnistreană a țării noastre.

Actualizarea avertismentelor de călătorie este o practică frecvent întîlnită iar evaluarea oportunității atribuirii nivelurilor de alertă este stabilită în baza criteriilor naționale distincte”, anunță MAEIE.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?