X 
Jocurile Olimpice stiri: 120
Transnistria stiri: 1410

Ministerul Apărării, despre investigația referitoare la fostul șef al Marelui Stat Major al Armatei Naționale, Igor Gorgan

5 iun. 17:15   Politică
3058 0

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a venit cu un comentariu cu privire la investigația împotriva fostului șef al Statului Major al Armatei Naționale, generalul de brigadă, Igor Gorgan.

După cum se menționează, fostul comandant al Armatei Naționale, general de brigadă Igor Gorgan a fost demis din funcție în anul 2021 de președinta Maia Sandu, inclusiv la propunerea ministrului Apărării, Anatolie Nosatîi.

Toate informațiile care au apărut în investigație sînt atent verificate și analizate de specialiștii Ministerului Apărării în cooperare cu alte instituții ale statului.

Ministerul Apărării a declarat că acordă o atenție maximă oricărui subiect ce ține de securitatea națională și va sancționa cu strictețe orice abatere de la lege, comisă de angajații săi.

Se menționează că Armata Națională a demonstrat în ultimii doi ani că este hotărîtă să întărească sectorul de apărare pentru a asigura pacea în Republica Moldova și siguranța cetățenilor.


”Nu vom permite ca Armata Națională să fie folosită de trădători de țară împotriva interesului național. Armata Națională se subordonează Comandantului Suprem și servește Patria”, se menționează în comunicatul Ministerului Apărării.

7
2
1
1
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?