Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ghimpu, luat la rost de protestatrii din faţa Parlamentului

5 iul. 2018,, 10:08   Politică
3864 1

Mihai Ghimpu, președintele Partidului Liberal a fost întîmpinat cu huiduieli în fața Parlamentului după ce mai multe persoane s-au adunat în fața clădirii Legislativului pentru a protesta împotriva invalidării alegerilor din Capitală.

Cînd a ajuns Ghimpu în fața Parlamentului, manifestanții au început a scanda „Ghimpu, trădător”, „Iuda”. Liberalul a declarat presei că oamenii sînt manipulați și că votează ba un hoț, ba altul.

Înainte de a începe ședința Parlamentului Maia Sandu a anunțat că va organiza un flashmob în fața clădirii Parlamentului pentru a cere ca să fie îndeplinite cele trei revendicări ale Comitetului de Rezistență Națională, anulare votului mixt, validarea alegerilor din Chișinău, demisia și tragerea la răspundere a judecătorilor care au invalidat alegerile.

La un moment dat liderul PL, Mihai Ghimpu, a ieșit în fața protestatarilor care strigă „Jos mafia”. Acesta a fost întîmpinat cu replicile: „Ghimpu, trădător!”, „Iuda”. „Eu am rupt cămașa pentru tine. Voi ne-ați trădat!”, a replicat unul dintre protestatari liderului PL.

La rîndul său, Mihai Ghimpu a declarat că „liderii opoziției vor puterea doar pentru a se răzbuna, iar sărmana lume crede că este adevărul”.


„În loc să țină cu cei care muncesc și care vor întoarcerea miliardului, oamenii îl susțin pe un oligarh pe urmă pe altul, pe un hoț, apoi pe altul. Pentru ce ei scandează ce scandează?”, a spus Ghimpu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?