X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Mesajul Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști

2 mai. 2021,, 09:30   Politică
2938 10

Azi creștinii ortodocși din întreaga lume sărbătoresc Învierea Domnului Isus Hristos, iar cu această ocazie, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitate moldovenilor.

”E o zi plină de evlavie și bucurie, o zi în care familiile noastre se întîlnesc la masa de sărbătoare, comunică, îi sună pe cei aflați departe și reînnoiesc legăturile pentru a-și spune unii altora „Hristos a înviat!”.

Dragi prieteni, trăim momente grele, trecem printr-o perioadă care ne testează tăria, bunătatea, capacitatea de a ne proteja aproapele, puterea de a ne ajuta unii pe alții. Vă rog din suflet să vă păziți și să-i păziți pe cei din jur de boală. Purtați numaidecît măști în spații închise, păstrați distanța și petreceți cît mai mult timp afară.

Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cît de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gîndurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali, care și în noaptea Învierii au stat de veghe lîngă cei aflați în suferință.

Dragi prieteni, vă adresez sincere felicitări cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști și vă doresc pace și liniște - nouă tuturor și întregii Moldove! Sănătate și bunăstare, pace, bucurie și frumusețe!


Sfintele Sărbători ne învață să fim mai buni, să fim recunoscători pentru binecuvîntările care ni se dau, să fim conștienți că fiecare clipă merită trăită cu bucurie din plin. Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate.

Vă urez Paște Fericit!

Hristos a înviat!

Христос Воскрес!

Hristos dirildi!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?