X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Mesajul PD adresat simpatizanților săi cu cîteva zile înainte de alegeri

15 mai. 2018,, 12:06   Politică
5241 4

Reprezentanții PD au lansat astăzi un apel la adresa locuitorilor capitalei, în care i-a îndemnat să participe în număr cît mai mare la alegerile primarului general din 20 mai, informează Noi.md.

Democrații nu și-au exprimat deschis susținerea pentru un anumit candidat, însă le-a transmis simpatizanților pe cine să nu voteze. Potrivit formațiunii, candidații PSRM și PL nu trebuie admiși sub nicio formă la conducerea Primăriei.

„După ani de zile care au dominat practic Primăria Chișinăului, ne expunem clar că nu au dreptul moral să-i susținem în această campanie pe candidații PSRM și PL. În rest, nu venim cu o candidatură concretă, să recomandăm pe cineva anume pentru a fi votat. Lăsăm acest drept liber pentru locuitorii municipiului”, a declarat purtătorul de cuvînt al PDM, Vitalie Gămurari, în urma ședinței săptămînale a formațiunii.

Reprezentantul PD și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că partidele proeuropene nu au reușit să ajungă la un consens pentru desemnarea unui candidat comun.

„Acesta ar fi fost un element de maturitate politică din partea partidelor care se declară proeuropene. Dar, din toate evenimentele din ultima perioadă, vedem că reprezentanții acestor partide s-au atacat reciproc, exlcuzînd posibilitatea de a se așeza la masa de negocieri”, a adăugat Gămurari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?