X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Mesajul ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale: „…fie începeți să construiți drumuri bune, fie plecați”

9 aug. 2021,, 14:55   Politică
2569 1

Noul ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a fost prezentat azi echipei ministeriale de către prim-ministrul Natalia Gavrilița. Atî premierul, cît și proaspătul ministru au avut mesaje tranșante.

Premierul Natalia Gavrilița a spus că echipa sa are o agendă ambițioasă în domeniul dezvoltării economiei și al infrastructurii și își dorește ca cetățenii să vadă rapid rezultatele muncii.

„E necesar să creștem încrederea cetățenilor în instituțiile statului”, a menționat șefa Cabinetului de Miniștri.

La rîndul său, vicepremierul Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a avut un mesaj și mai tranșant.

„Îmi doresc o echipă proactivă, aștept de la Dvs., soluții cum putem să mișcăm lucrurile spre binele țării. Am un mesaj important pentru șefii instituțiilor subordonate – fie începeți să construiți drumuri bune, fie plecați. Vom avea toleranță zero față de corupție, vremurile se schimbă, și vremurile se schimbă astăzi”, a declarat Andrei Spînu.


Programul guvernamental „Moldova vremurilor bune” își propune să asigure implementarea unei serie de proiecte majore de infrastructură și de dezvoltare regională, în următorii patru ani. Noul Guvern promite să construiască sau să reabiliteze 3000 km de rețele centralizate de apă și canalizare; 3000 km de drumuri și străzi rurale, 2800 km de drumuri naționale care se află în stare rea și foarte rea. Guvernul Gavrilița se angajează să construiască poligoane moderne de stocare a deșeurilor în toate regiunile țării și va implementa tehnologii de sortare și reciclare a deșeurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?