Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Mesajul lui Dodon cu ocazia celor 28 de ani de la adoptarea Declarației de suveranitate

23 iun. 2018,, 14:01   Politică
3231 8

Astăzi, cînd se împlinesc 28 de ani de la adoptarea Declarației de Suveranitate a Republicii Moldova, cinstim una dintre cele mai însemnate victorii din istoria poporului moldovenesc pentru renașterea națiunii, a declarat președintele Igor Dodon.

Potrivit lui, suveranitatea reprezintă punctul nostru de glorie. „Or, în timpurile prezente, dominate de contradicții, este demn de respect anume poporul care știe să-și păstreze intactă identitatea statală și, implicit, supremația națională”, a declarat Dodon.

Șeful statului i-a îndemnat pe cetățeni să fie uniți, pentru a apăra suveranitatea și independența statului.

„Ne-am convins, de-a lungul anilor, că Republica Moldova a rezistat ca stat doar datorită unității în gîndire și în acțiuni. În context, țin să dau asigurări că voința cetățenilor își va păstra, pe mai departe, întîietatea, întru întărirea coeziunii societale, a solidarității neamului, în virtutea dezvoltării durabile a țării. Vă îndemn, stimați concetățeni, să ne unim forțele și eforturile pentru a ne apăra acum, mai mult ca niciodată, în numele urmașilor, suveranitatea, independența și indivizibilitatea Moldovei noastre”, se arată în mesajul lui Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?