X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Mesajul lui Cavcaliuc, după demiterea celor şase poliţişti

13 iun. 2019,, 09:30   Politică
6742 1

După ce șase polițiști au fost demiși din funcție pentru că au menționat că susțin Guvernul Sandu, Gheorghe Cavcaliuc a venit cu un mesaj pentru subalternii săi.

Dînsul a scris pe pagina sa de Facebook că vede cum „diferiți actori politici încearcă prin diferite metode, inclusiv nu cele mai sincere și corecte să-i influențeze și demoralizeze”, astfel, le-a cerut să nu se lase provocați.

„Știu că aveți mare încredere în mine și mulți dintre voi m-ați telefonat și mi-ați scris, întrebîndu-mă ”Ce facem? Cum procedăm?” și eu vă răspund și vă îndemn să fim polițiștii devotați statului și cetățenilor Republicii Moldova, să păstrăm cu sfințenie liniștea și ordinea de drept în țara noastră pentru urmașii urmașilor noștri!!”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la data de 11 iunie, cîțiva polițiști au anunțat că se vor subordona noului șef al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Balan, numit de ministrul de Interne din Guvernul Sandu, Andrei Năstase, iar la data de 12 iunie, aceştia au anunțat că au fost suspendați din funcție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?