COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6743

Mesaj pe pagina lui Veaceslav Platon: „Aduc scuze doamnei Natalia Morari”

28 iul. 07:48   Politică
5310 2

După greșeala de aseară, de pe pagina lui Veaceslav Platon, unde într-o postare a apărut o fotografie cu un bebeluș care seamănă cu fiul Nataliei Morari, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

Administratorul a recunoscut eroarea și și-a cerut scuze de la internauți și de la jurnalista Natalia Morari, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

”Sînt administratorul paginii dl-ui Veaceslav Platon.

Vreau să vă anunț că postarea anterioară a fost greșeala mea personală și îmi cer scuze pentru cele postate. Din neatenție am postat o poză care a ajuns la mine de la terțe persoane.

Aduc scuzele de rigoare și Doamnei Natalia Morari. Vă rog să nu existe loc de insinuări și interpretări”, se arată în mesajul postat pe pagina lui Platon.

Platon a publicat marți pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș care seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari pe nume Rem. Peste cîteva clipe, poza a fost ștearsă,

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽