X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Membrii partidului „Democrația Acasă” îl acuză pe Costiuc de trădare

18 iun. 2021,, 14:48   Politică
3600 0

Reprezentanții mai multor organizații teritoriale ale Partidului „Democrația Acasă” au ieșit astăzi într-o conferință de presă ca să îl acuze pe Vasile Costiuc de trădare.

Aceștia spun că liderul s-a ales de unul singur președinte de partid și a format lista candidaților pentru alegerile parlamentare, fără a consulta echipa. Vasile Costiuc nu a comentat încă acuzațiile care i se aduc, transmite Noi.md cu referire la Agora.md.

„Ne-a trădat că nu a vrut să facă Congresul, s-a mimat, el a falsificat actele și noi am aflat cu stupoare, că a avut loc Congresul, neștiind cine e președintele, secretarul partidului și tot așa”, a spus Ion Garștea, membru al formațiunii.

„În primii zece sînt persoane care nici nu îi cunoaștem. Echipa care a lucrat a fost trădată. Toți care mă cunosc, mă sună și mă întreabă de ce nu sînt acolo. În plus, lista trebuia discutata cu tot biroul, nu să o facă Costiuc ascuns și noi să aflăm abia în ziua în care s-au depus listele la CEC”, a comentat un alt membru al partidului „Democrația Acasă”.

Mai mult, acești au atenționat diaspora să nu mai finanțeze partidul pentru că banii ar fi folosiți necorespunzător.


„El e un fals, un trădător, o iudă. Mă adresez la diaspora să nu mai trimită bani lui Costiuc. El acum face reparație.” Vasile Costiuc nu a răspuns deocamdată solicitărilor noastre de a explica situația. Partidul „Democrația Acasă” a fost înregistrat în cursa electorală pentru parlamentarele din 11 iulie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?