Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Membri PAS dintr-un sat din raionul Cimișlia părăsesc formațiunea

23 sep. 2020,, 17:31   Politică
3195 1

11 membri ai organizației teritoriale din satul Gura Galbenei a Partidului Acțiune și Solidaritate anunță că părăsesc formațiunea și acuză conducerea acesteia de „instaurarea dictaturii”.

Liderii PAS nu au comentat deocamdată acuzațiile, precizînd că vor reveni cu reacție pe acest subiect, transmite unimedia.

Mai mulți membri ai organizației teritoriale PAS din Gura Galbenei, raionul Cimișlia, au semnat o declarație, prin care se arată nemulțumiți de deciziile luate de către conducerea PAS la ultima adunare din această localitate.

„Conducerea de vîrf a acceptat aderarea la organizație a foști membri ai Partidului Democrat, Partidului Popular European și ai Partidului Șor, fără a trece unele filtre, doar cu scopul de a mări numărul membrilor”, se arată în declarație.

Totodată, membrii PAS din Gura Galbenei sînt nemulțumiți că la conducerea organizației locale s-ar promova o altă persoană decît cea agreată de ei. „Este promovat un apropiat al lui Dan Perciun, deși în urma votului secret președinte al organizației a fost aleasă o altă persoană”, mai spun aceștia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?