X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Marina Tauber, eliberată de după gratii

14 sep. 2022,, 16:07   Politică
3754 0

Marina Tauber este eliberată din penitenciar. Asupra parlamentarei lipsite de imunitate se aplică măsura preventivă de arest la domiciliu.

Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel Chișinău. La ieșirea din sala de ședințe, Tauber a mulțumit liderului Partidului ȘOR și echipaei, da și a chemat susținătorii la manifestație.

„Nu îmi vine să cred că am ieșit. O să continuăm să luptăm cum am luptat. O să luptăm și mai tare, nu doar pentru mine, dar ca să nu se mai întîmple cu mine”, a declarat ea.

În același timp, avocații au punctat că vor cere ridicarea învinuirii. Aceștia vor ca măsura preventivă în privința Marinei Tauber să fie anulată.

„Nu sîntem de acord cu decizia. Considerăm că vina dumneaei nu este dovedită. Bănuiala rezonabilă nu este dovedită. Data viitoare, la prelungirea arestului la domiciliu, o să insistăm să fie eliberată de orice măsură preventivă”, spune avocatul Marinei Tauber.


Marina Tauber a fost lipsită de imunitate și reținută chiar în Parlament. Ea este acuzată de falsificarea raportului financiar al Partidului Șor și acceptarea finanțării lui de către un grup criminal organizat.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?