X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Marina Tauber, despre riscul de a pierde imunitatea parlamentară

19 iul. 2019,, 12:50   Politică
5915 4

Deputata Marina Tauber care face parte din fracțiunea parlamentară a Partidului Șor, care apare în rapoartele Kroll ca fiind implicată în frauda bancară, nu consideră că ar exista temei pentru ca procurorii să ceară ridicarea imunității sale.

„Nu cred că sînt motive”, le-a spus Tauber jurnaliștilor înainte de ședința de astăzi a Legislativului.

Întrebată dacă nu ar fi un motiv faptul că numele său a fost pomenit de Kroll, Tauber a răspuns: „Faptul că familia mea este în raportul acesta nu reprezintă nicio vină”.

Amintim că ъn raportul Kroll-2, publicat recent privind investigarea "furtului miliardului", sînt menționate numele a patru din cei șapte parlamentari ai Partidului ”Șor”, a unui deputat ”independent” aproapiat de ei, precum și numele unui candidat din partea Partidului Șor care nu a acces în parlament.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc doi deputați din partea partidului Șor cu același nume de familie, însă nu se știe dacă există legături de rudenie între ei.


În special, raportul Kroll-2 include deputații din partidul ”Șor”: Ilan Șor, Marina Tauber, Maria Guțuleac (Albot), Reghina Apostolova, deputatul independent Viorel Melnic, precum și candidatul din partea Partidului Șor la funcția de deputat din circumscripția 44 Taraclia - Veaceslav Lupov.

În plus, în materialele Kroll-2 se regăsesc numele a doi deputați din partea partidului Șor care au același nume de familie, Veaceslav Jardan și Iurie Fotescu, în timp ce în parlament din partea apartidului Șor au acces Petru Jardan și Vadim Fotescu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?