COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 001 014   INFECTAȚI 393 423(+2681)   TRATAȚI 367 728      DECESE 10 462(+10)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 498

Marina Tauber ar putea fi anchetată, după ce „ar fi folosit tribuna Parlamentului în scop electoral”

2 dec. 2021,, 07:31   Politică
2046 8

Conferința de presă, organizată de Marina Tauber, la Parlament va fi „analizată” de CEC. O cerere în acest sens a fost de către Pavel Postică, după ce Tauber, încă înscrisă în cursa de la Bălți, a utilizat resursele administrative parlamentare.

„Rog să desemnați un raportor, pentru a analiza organizarea conferinței de către Marina Tauber, candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, prin faptul utilizării resurselor administrative parlamentare, a tribunei Parlamentului, pentru organizarea unei conferințe de presă cu o conotație strict electorală”, a declarat Postică.

Marina Tauber, de la tribuna Parlamentului, adresat un apel către misiunile diplomatice și organismelor internaționale prin care le solicită să ia atitudine în cazul tentativei actualei puteri de a o scoate abuziv din cursa electorală pentru Primăria Bălți.

CEC a cerut Judecătoriei Bălți excluderea ultimei din cursa electorală. Marina Tauber a spus că până la decizia instanței încă este candidat.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X