Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Mariana Durleșteanu: Eu am primit invitație de la cîteva partide, dar nu de la ȘOR

11 feb. 2021,, 20:49   Politică
4966 9

Mariana Durleșteanu, candidatul propus de PSRM la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova spune că a avut o solitare din partea mai multor partide dar nu și din partea Partidul ȘOR, a declarat aceasta într-un interviu exclusiv oferit pentru protv.md

Candidata înaintată de PSRM a dat asigurări că este un candidat apolitic și a acceptat invitația partidelor doar pentru a ajută cetățenii Republicii Moldova.

,,Eu am fost propusă ca o persoană apolitică și am spus că vin pentru cetățenii RM, pentru a asigura o situație economică durabilă. Decizia mea pentru realitatea respectivă a fost doar să vin să fac o schimbare pînă la alegerile anticipate”, a declarat Durleșteanu.

Întrebată de către cine a fost invitată că să e candidatura unui nou prim-ministru, Durleșteanu spune că a primit invitație din partea mai multor partide, însă din acesta nu face parte și Partidul SOR.

,,Eu am primit invitație de la cîteva partide, dar nu ȘOR, nu cunosc Partidul ȘOR, nu am nicio comunicare cu ei. Eu nu am văzut semnăturile. Am avut o solicitare. Și pentru mine o astfel de decizie nu a fost atît de ușoară, dar scopul a fost în primul rînd de a face ceva pentru cetățenii Republicii Moldova", a mai spus Mariana Durleșteanu.


Candidată înaintată de PSRM spune că este necesar un echilibru între președinție, parlament și executiv și ea își dorește curățarea parlamentului, iar ea și-a asumat poziția de apolitic și spune că nu va avea treaba cu niciun partid politic.

,,Sînt în relații omenești cu doamna Greceanîi că fostă colegă. O apreciez și pe doamna Gavrilița și pe Maia Sandu. Vă zic foarte clar, noi, diaspora am votat schimbarea", a declarat Durleșteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?