Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Marian Lupu a rămas blocat în Parlamentul European, în urma atacului de la Strasbourg

12 dec. 2018,, 15:41   Politică
4193 5

Liderul fracțiunii Partidului Democrat (PD) din Parlament, Marian Lupu, a rămas blocat timp de şapte ore, alături de alţi oficiali, în sediul Parlamentului European de la Strasburg, în urma atacului produs ieri-seară la Tîrgul de Crăciun din acest oraș.

Marian Lupu participa la Adunarea Parlamentară „Euronest” și a fost nevoit să aștepte ore bune pentru ca să iasă din incinta Parlamentului European, care a fost închis în urma atacului.

„Toate intrările şi toate ieşirile din Parlamentul European au fost blocate, lucru care a ţinut pînă aproape de 3 jumătate – 4 dimineaţa. Ambianța în interior era destul de încordată, vă daţi seama. Oamenii stăteau, practic, toţi pe internet. Doar pe această cale obţineam informaţii”, a declarat Marian Lupu, citat de diez.md.

Amintim că Tîrgul de Crăciun din oraşul francez Strasbourg a fost aseară ţinta unui atac sîngeros. Un bărbat de 29 de ani a deschis focul în mulţime şi a omorît trei oameni. Alţi 13 au fost răniţi. Imediat după masacru, autorităţile franceze au decretat stare de urgenţă. Atacatorul a fost rănit în urma unui schimb de focuri cu forţele de ordine. El a reuşit să fugă cu un taxi. Chiar dacă identitatea lui este cunoscută, poliţia încă nu a reuşit să-l prindă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?