X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Mama lui Igor Dodon vorbește, în premieră, despre accidentul cu cortegiul președintelui

4 sep. 2020,, 20:36   Politică
5746 3

Galina Dodon a povestit pentru prima dată despre accidentul rutier din septembrie 2018: S-a auzit o lovitură strașnică, mi-am pierdut cunoștința

Mama președintelui țării, Galina Dodon, a povestit pentru prima dată despre accidentul rutier din septembrie 2018, cu implicarea cortegiului prezidențial. În acea zi, șeful statului, împreună cu mama și unul dintre fii săi se întorceau de la o mănăstire. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui film, publicat de Igor Dodon la sfîrșit de primul mandat de președinte al Republicii Moldova.

“Veneam spre Sadova. Igor avea niște întîlniri cu niște cetățeni din sat și eu am venit cu el în mașină. Discutam împreună, s-a auzit o lovitură strașnică, mi-am pierdut cunoștința. A fost un minut foarte tragic. Am stat în spital cîteva săptămîni, dar consecințele se simt și azi”, a povestit Galina Dodon.

În urma accidentului din septembrie 2018, persoanele implicate au scăpat cu viața. Un alt accident similar a avut loc în februarie 2019. O mașină din cortegiul prezidențial a fost lovită lîngă localitatea Stejăreni, raionul Strășeni. În momentul impactului, șeful statului se afla într-un alt automobil. Nicio o persoană nu a avut de suferit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?