X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Majorarea salariilor și pensiilor trebuie inclusă prioritar pe agenda Parlamentului - declarație

12 aug. 2021,, 10:17   Politică
3023 8

Vicepreședintele fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Corneliu Furculiță, a declarat că s-a așteptat ca majoritatea parlamentară să examineze în sesiunea extraordinară a Parlamentului în primul rînd proiectele care prevăd majorarea pensiilor și salariilor.

Socialistul a afirmat că aceste inițiative trebuiau incluse în mod expres pe agenda parlamentară, mai ales că ele prevăd majorarea salariilor pentru medici din 1 septembrie, iar a pensiilor din 1 octombrie.

”M-am așteptat ca în această sesiune să fie examinate mai multe proiecte sociale, nu doar inițiativele pe care ei le propun. Inclusiv proiectul cu privire la majorarea pensiilor din 1 octombrie și pentru ca să se reușească era rațional ca această inițiativă să fie examinată în cadrul acestei sesiuni. Ne așteptam ca pe ordinea de zi să fie inclus și proiectul cu privire la a treia majorare a salariilor medicilor din 1 septembrie. Din păcate nu am văzut aceste proiecte, de aceea nu este exclus că noi vom veni cu aceste inițiative la următoarele ședințe”, a declarat Furculiță la ”Primul în Moldova” .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?