COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Majorarea prețurilor la carburanți este un semnal negativ. Declarație

29 iul. 08:02   Politică
973 2

Majorarea prețurilor la carburanți este un semnal negativ, este de părere fostul deputat PSRM Nicolae Pascaru.

Politicianul spune că președintele țării și partidul de guvernare trebuie să respingă categoric orice tentativă de majorare a prețurilor și să facă ce au promis.

„Ceea ce se întîmplă cu ridicarea prețurilor la combustibil este o mare problemă. Mulți sînt în procesul de strîngere a roadei în toată țara agricultorii, ceea ce se întîmplă este un lucru foarte negativ pentru toată lumea. Și anume în acest caz trebuie să reacționeze foarte ferm președintele țării, PAS. Ar fi bine ca membrii PAS, președintele Sandu să iasă cu o declarație la acest subiect”, a menționat Pascaru.

Fostul deputat mai spune că în Parlament au fost zăriți reprezentanți ai companiilor petroliere, care ar fi purtat discuții cu deputații, însă nu se știe cu ce s-au încheiat acele discuții.

“Noi nu înțelegem acei agricultori care în perioada Guvernului Chicu ieșeau la proteste, avînd niște condiții foarte bune pentru lucru, subvenții de circa 400 milioane de lei din partea statului, motorina era sub control, nu erau majorări de preț, dar acum noi nu înțelem tăcerea agricultorilor”, a mai adăugat Pascaru.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽