X 
Incendii stiri: 688
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3741

Maia Sandu: Vreau ca toți copiii să fie sănătoși

23 mar. 21:30   Politică
2058 0

Președinta Maia Sandu a vizitat Centrul educațional pentru copiii bolnavi de cancer cu prilejul marcării unui deceniu de la fondarea instituției.

„Acum 10 ani, în calitate de ministră a Educației, participam la inaugurarea Centrului de instruire pentru copiii bolnavi de cancer. Îmi amintesc foarte bine amalgamul de emoții de atunci. Astăzi am vizitat din nou această instituție și am trăit aceleași emoții”, a spus șefa statului, transmite newsmaker.

Președinta a menționat că această entitate educațională își îndeplinește misiunea de un deceniu, într-un mod demn, nobil și onest: „O îndeplinește prin angajații Centrului – profesori care lucrează, alături de medici, cu dăruire, cu trăire și coparticipare. Datorită acestor oameni, copiii care luptă cu boala reușesc să revină în școala și clasa lor, să-și continue visul, să urmeze studiile în universități și colegii. Cadrele didactice reușesc să le fie alături și părinților. Un sfat, o încurajare a profesorilor și psihologilor Centrului îi ajută să depășească clipele grele”, a punctat Președinta.

Șefa statului și-a exprimat bucuria că avem mulți oameni pentru care nu există durere străină: „Vreau ca toți copiii să fie sănătoși, să-și trăiască cu bucurie copilăria, fără durere, acasă, împreună cu părinții”, a conchis Președinta Maia Sandu.


3
0
0
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?