X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Maia Sandu, vizită surpriză la Parlament

17 mar. 2023,, 11:51   Politică
5303 3

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu ține un discurs în Parlamentul Republicii Moldova.

„O altă cale de dezvoltare a Republicii Moldova, decît cea a integrării europene, nu există”, a comunicat Maia Sandu. „Fac apel către toate forțele politice să pună aderarea la UE deasupra intereselor înguste”, a comunicat Sandu.

„Moldovenii au ales calea europeană dar cît de repede vom ajunge acolo depinde de noi toți”, a spus președinta.

„Vă întreb în special pe cei care au plecat din această țară, vă întreb stimați deputați, în special cei care nu susțineți aderarea Moldovei la UE, ce ideologie de partid vă oprește să scoateți țara din întuneric?”, a adăugat Sandu.

„Voi mergeți des prin orașele europene, chiar și cei care strigă împotriva UE, chiar dacă au fugit din sală sînt sigură că mă aud. Copiii unora din voi învață acolo, mergeți în vacanță acolo, alții au și pașapoarte europene, unii chiar beneficiază de plăți sociale, oare nu vreți ca copii Moldovei să trăiască în UE? ”, a menționat Sandu.


Șefa statului a dat asigurări că țara noastră nu se află în pericol de război: „Vreau să asigur toți cetățenii noștri că Republica Moldova nu este prezent în pericol ca războiul să vină pe teritoriul țării noastre. Cît voi fi președinte Moldova va sta dreaptă”, menționat președinta.

În sala de ședință a Parlamentului sînt doar 59 de deputați

8
3
1
0
63

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?