X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu va ține astăzi un discurs la Harvard

25 mai. 2022,, 16:06   Politică
2764 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va susține astăzi un discurs la ora 21:00, ora Moldovei, la Universitatea Harvard din SUA.

Este pentru prima oară cînd un șef de stat din țară noastră se întîlnește cu studenții celei mai prestigioase universități din lume, transmite Noi.md cu referire la protv.md.

La sfîrșitul lunii martie, Maia Sandu a fost invitată să participe la ceremonia de absolvire din acest an a studenților de la Harvard Kennedy School, instituție pe care a absolvit-o și șefa statului în anul 2010.

„După ce și-a obținut masterul la mijlocul carierei în administrație publică la Kennedy School în 2010, Sandu s-a alăturat Băncii Mondiale la Washington în calitate de consilier principal. Dar doar doi ani mai tîrziu, ea a ales să meargă acasă în Moldova și să-și folosească abilitățile pentru a repara un sistem politic corupt despre care spunea că distruge mică fosta republica sovietică cuprinsă între Ucraina și România”, au scris într-un comunicat reprezentanții Universitatatii Harvard.

„Maia Sandu a dat un exemplu impresionant pentru studenții de la Harvard Kennedy School despre ceea ce înseamnă să fii un lider public și un funcționar public bazat pe principii și eficient”, a spus decanul de la Harvard, Douglas Elmendorf.


Harvard este o universitate privată, aflată în orașul Cambridge, statul Massachusetts, Statele Unite. Această este în topul celor mai populare și prestigioase instituții de învățămînt din lume.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?