X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Maia Sandu va avea o întrevedere cu consilierul lui Trump

23 aug. 2019,, 14:10   Politică
1774 1

Săptămîna viitoare Republica Moldova va fi vizitată de către John Bolton, consilierul președintelui SUA pentru securitate națională.

Despre acest lucru a anunțat Maia Sandu spunînd că faptul că un oficial de acest rang și domeniu vizitează țara noastră este un semnal puternic de sprijin pentru Republica Moldova.

,,Toți cei mai importanți parteneri externi manifestă interes pentru Republica Moldova. Avem multe uși deschise, multe propuneri de parteneriat, sprijin și deschidere. În acest context, văd o dezvoltare fără precedent a relațiilor noastre cu SUA”, a declarat Maia Sandu.

La începutul lunii septembrie prim-ministrul Maia SAndu va merge într-o vizită în SUA, cu mai mulți membri ai Guvernului

,,Prioritățile noastre fiind aprofundarea dialogului strategic cu SUA, cooperarea în domenii-cheie, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă pentru cetățenii noștri la noi acasă. sînt sigură că parteneriatul cu SUA ne va permite să înaintăm pe calea democrației și a progresului”, a mai declarat Maia Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?