COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 762 106 INFECTAȚI 285 321(+1371)   TRATAȚI 269 685     DECESE 6632(+15)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2917
Puterea stiri: 6762

Maia Sandu și-a încheiat vizita de lucru la Batumi

20 iul. 12:14   Politică
1500 9

Șefa statului, Maia Sandu, și-a încheiat vizita de lucru la Batumi cu o discuție constructivă pe care a avut-o în această dimineață cu doamna Salome Zourabichvili, Președinta Georgiei.

„Am trecut în revistă agenda bilaterală dintre țările noastre, am convenit să extindem contactele la nivel înalt și să găsim soluții inovatoare pentru intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și Georgia. I-am mulțumit doamnei Președinte pentru invitația la conferință și pentru eforturile sale de a pune în valoare oportunitățile oferite de Parteneriatul Estic”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Președintele Republicii Moldova a efectuat în zilele de 19-20 iulie o vizită de lucru în Georgia. În cadrul acesteia, șefa statului a participat la cea de-a 17-a ediție a Conferinței internaționale de la Batumi, în panelul de deschidere, cu genericul „Trei state - o singură alegere: Georgia, Moldova și Ucraina în mișcare”. Scopul evenimentului a fost de a îmbunătăți cooperarea dintre cei trei parteneri asociați ai Uniunii Europene - Republica Moldova, Georgia și Ucraina.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽